Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2013

Κοτόπουλο με κάρυ

Υλικά
3 φιλέτα κοτόπουλο
4 χρωματιστές πιπεριές
2 κρεμμύδια
1 ποτήρι λευκό κρασί
2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουερ
Αλάτι-πιπέρι
1 κουταλιά της σούπας κάρυ
½ φλυτζάνι τσαγιού ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Πλένουμε τα φιλέτα και τα κόβουμε σε κομματάκια.


















Βράζουμε τα φιλετάκια και κρατάμε 2 φλυτζάνια τσαγιού ζωμό κοτόπουλου.


















Στραγγίζουμε τα φιλετάκια.



















Κόβουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές σε μέτρια κομμάτια.


















Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές με το ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι.


















Προσθέτουμε και τα φιλετάκια.



















Σβήνω τα φιλετάκια με το κρασί και περιμένω να εξατμιστεί τελείως. Στην συνέχεια προσθέτω τον ζωμό που είχα κρατήσει.


















Προσθέτω τα μπαχαρικά.




















Διαλύω το κορν φλάουερ με μισό φλυτζάνι τσαγιού κρύο νερό και το προσθέτω στο τηγάνι. Και αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά περίπου σε μέτρια θερμοκρασία.



















Το σερβίρουμε προαιρετικά σε πήλινο σκεύος.













Συμβουλή
Διαλύστε το κόρν φλάουερ σε κρύο νερό, διαφορετικά θα σβολιάσει το φαγητό σας.

Καλή σας όρεξη και καλή επιτυχία!!!
Άννα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Follow Us